Facebook

Catering Ira Dewi Zaandam

Gourmetschotels

Wilt u met de Paasdagen eens origineel voor de dag komen? Denk dan eens aan een Indische gourmetschotel van Ira Dewi. Diverse soorten vlees of vegetarische varianten gemarineerd in fantastische ambachtelijke boemboes die de dinertafel een smaakvol Aziatisch tintje meegeven.

Alle boemboes die voor de marinades worden gebruikt, zijn volgens oude familierecepten van a tot z zelf gemaakt. En hier komt absoluut geen smaakversterker of conserveringsmiddel aan te pas! De traditionele bereidingswijze kreeg ik letterlijk met de paplepel ingegeven door mijn oma, en vervolgens van mijn moeder en tante. Mijn moeder en tante staan nog geregeld naast mij in de keuken bij ons in de toko.

Wij hebben voor u twee gourmetschotels samengesteld waar u een keuze uit kunt maken, uiteraard zouden er nog andere (vlees, vis –of vegetarische) gerechten toegevoegd kunnen worden. Tip: U kunt onze gourmetschotel ook gebruiken als aanvulling op uw eigen Paastafel.

Wij wensen u vast hele fijne Paasdagen toe!

Sandra Oen (eigenaresse Ira Dewi)

Gourmetschotel Ira Dewi € 7,95 p.p.
Ajam ketjap pedis (licht pittige kippendijenfilet in zoete sojasaus)
Indische minihamburgers (rundergehakt)
Beef teriyaki

Gourmetschotel Ira Dewi Deluxe € 12,75 p.p.
Ajam boemboe Bali
Mini saté ajam (kipsaté 2 p.p.)
Indische minihamburgers
Babi merah (Indische babi pangang, varkensvlees)
Beef teriyaki (biefstuk in teriyaki saus)
Huisgemaakte satésaus met grove pinda’s

Optioneel:
Sambal goreng udang (grote garnalen gemarineerd in sambal goreng saus) € 2,50 p.p.
Ikan Bali (licht pittige makreel in Balinese saus) € 2,75 p.p.
Mini vega saté tempé (3 vegetarische saté’s gemaakt van tempé) € 1,75
Ajam pedis (pittige kippendijen) € 2,25 p.p.
Ajam roejak (licht pittige kippendijen met kokosmelk en boemboe roejak saus) € 2,25 p.p.

* Wilt u meer vegetarische opties neem dan contact met ons, wij bespreken het graag met u.

Naam:
Datum:
Aantal personen:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Opmerkingen:

Leave this empty: