Facebook

Beoordelingen van Ira Dewi Zaandam

Recente recensies van Ira Dewi Zaandam

5 sterren na 121 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer netjes bezorgd en heerlijk gegeten

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik durf het bijna niet te zeggen maar de saté van mijn man zat er weer niet bij ☺️

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer netjes bezorgd en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten😄

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten. Altijd genieten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer netjes bezorgd en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was PRECIES!!! op de gewenste tijd bezorgd en de smaken waren complex en heel mooi in balans, echt genieten.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom geweldig, ook voor veganisten. Mijn man had een gerecht waarbij iets niet geleverd was maar hij had toch verder genoeg dus geen melding van gemaakt.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echte Indonesische gerechten. Heerlijk gegeten. Goed warm en grote porties.

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te lang geleden dit overheerlijke eten besteld Gaan we weer vaker doen

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben dol op de nasi en bami goreng rames speciaal en die is perfect en mijn zoontje is dol op soto ajam. Maar ik heb het nu een paar keer besteld en het is gewoon slecht. Er zit bijna geen smaak aan. :( Hij heeft het al die keren niet gegeten en hij heeft ook nog gelijk want het is ook niet lekker. Ik vind het raar en jammer omdat ik uit eigen ervaring weet dat jullie hele lekkere soto kunnen maken ajam en madura. En pm die reden heb ik nooit wat eerder gezegd, ik dacht het kan een keer gebeuren. Ik had stille hoop.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, veel opties voor Vegans.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging ! Zeker voor herhaling vatbaar !

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer besteld en wederom heerlijk Vegan gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer als vanouds. Alles prima in orde en voortreffelijk van smaak. Voor onze gasten was dit de eerste kennismaking met Ira Dewi en ook zij waren vol lof. Bezorging was wat later dan gepland, maar niet onoverkomelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Heel erg goed verzorgd en netjes geleverd. Onovertreffelijk goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten netjes op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb weer heerlijk gegeten!

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt erg lekker. Genoeg om de volgende dag ook nog wat te eten. Kom zeker bij jullie terug.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier al jaren en het eten is altijd erg smaakvol. Erg fijn dat je hier als veganist ook kan bestellen. En dat nu ook op het menu staat aangegeven wat vegan is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1e keer besteld, was heerlijk. We gaan zeker vaker bestellen. Voor mij als veganist waren er ook genoeg gerechtjes te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

De nasi campur was erg lekker. Het was niet helemaal zoals we het in indonesie zelf hebben gegeten maar we waren wel in gedachte weer even terug op bali

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als altijd weer netjes bezorgd en heerlijk gegeten

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals eerder, de kwaliteit, smaak, hoeveelheid zijn zeer goed. vandaag was de temperatuur van het eten niet goed. maar nogmaals smaakmis alles!

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tering lekker En veganistisch

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten. De juiste Indische smaak ;)

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik heb heerlijk gegeten

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals verwacht hebben we weer een heerlijke maaltijd ontvangen. 1 klein puntje van kritiek, de hoeveelheid!!!!!! Door de ervaringen met andere bezorgservices, verwacht men onbewust dezelfde hoeveelheid qua bami en/of nasi. Iets om over na te denken misschien??? Ik adviseer iedereen om eens te bestellen bij Iradewi. Groetjes

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedereen heeft genoten van een voortreffelijke rijsttafel. Net als vorige bestellingen prima kwaliteit en service

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De emping manis waren niet allemaal ven zoet

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en vlotte bezorging. Jammer dat ze (nog) geen peteh bonen op het menu hebben.

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Javaanse roti was heerlijk. Ik miste alleen de madame jeannette sambal!

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De snacks waren kekker. Ik ben wel teleurgesteld dat de emping manis biet voorradig was. Voor mij een vette min!

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog meer lekker gerechten maken ,het is verslavend

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Desondanks toch lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Ook nog eens snel bezorgd.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd op tijd bezorgd en heerlijk op smaak. Vandaag was de rendang bijzonder lekker, had een diepe grill achtige smaak. Heerlijk.

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Een zelfs eerder geleverd dan aangegeven!

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk een goed Indonesisch restaurant gevonden, waarbij de smaak en kwaliteit super zijn. Zeker weten dat ik vaker ga bestellen. Dank IRA Dewi.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd overheerlijk, ruime porties. We hebben gesmuld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas de bestelling niet ontvangen!

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd heerlijk, bezorging op afgesproken tijd en de gerechten warm zoals t hoort.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer buitengewoon lekker!! En bezorging was ook prima op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pastei: goed Lemper: super Risolles: voldoende* *de korst was te hard, de inhoud was niet ragout-achtig. Ik ben zachte korst gewend

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk warm eten op afgesproken tijd bezorgd; royale porties

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alleen wat kleine portie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd van hoge en constante kwaliteit. Vriendelijke mensen. Als ik een keer echt lekker wil smullen bestel ik mijn eten hier!

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de bezorgtijd afgeleverd. En is altijd lekker.

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten service was goed Tot de volgende keer

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker authentiek eten

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorGing op afgesproken, zeer goed verpakt dus lekker warm alsmede ruime porties... SUPER HEERLIJK!!

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en bezorging exact op doorgegeven tijdstip, top!

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker. En bezorging op tijd.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals altijd! Duurde wat lang voor het kwam maar zal ongetwijfeld met drukte te maken hebben gehad. Vriendelijke bezorger.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De loempia had eerst vietnamese loempia formaat zoals op de markt. Nu zijn ze een stuk kleiner!

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten snel bezorgd dank

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer mooi op tijd bezorgd en heerlijk gegeten

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk en snel bezorgd. Bedankt en tot de volgende keer.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, had alleen half vijf gevraagd en werd een kwartier later bezorgd maar kwaliteit is top!

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Vanavond voor het eerst eten besteld bij Ira Dewi en vind het zeer voor herhaling vatbaar. Erg goede kwaliteit en smaakvol.

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer verschillend kleinere hapjes uitgeprobeerd en het was heerlijk. Tot gauw !

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, altijd heerlijk smaak van en op tijd bezorgd.

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker!

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker hoor

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer lekker, evhter de saté's waren koud. De lempers waren weer super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk!

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker! Echter kreeg ik koude lempers. Daar was ik niet blij mee. Ze moesten dus eerst in de magnetron helaas.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti pedis was heerlijk. Roti Kip was een beetje saai naar onze mening.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima verzorgd en erg lekker. Bestelling verloopt soepel en bezorging is keurig op tijd. Prima.

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lempers waren weer heel lekker!

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker!

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De snacks waren lekker m.n. de lempers

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heel lekker en op tijd bezorgd 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb weer lekker gegeten. Dankuwel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb heerlijk gegeten! Dankjewel!

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het pasteitje bij een eerdere bestelling was lekker en iets zoeter. Deze was te zoutig en waterig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten zag er goed verzorgd uit, maar we vonden de smaak tegenvallen. De service is, net als de bezorging, uitstekend.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle service. Klein minpuntje. De pindasaus die besteld en betaald was, zat er niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd bezorgd, nog heerlijk warm. We hebben heerlijk gesmuld van de pangsit, ajam goreng kepala en nassi goreng ramses speciaal

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bami van de bami rames was te klefferig. De snacks risoles en pastei waren van een uitzonderlijke kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Vlotte hartelijke bediening, veel keuze en lekker eten. De smaken zouden wat uitgesprokener mogen.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en vlot bezorgd

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en heel vriendelijke bezorger.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, goed warm, op tijd bezorgd en vooral handig dat je per 100 gr kunt bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer iets besteld bij Ira Dewi. Wederom prima kwaliteit verrassend lekker. Bezorging exact op tijd en goed verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, snel bezorgd en we werden zelfs nog even opgebeld om te checken of we wel genoeg bijgerechten hadden voor het aantal personen.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi Sandra ik heb mijn Valetijn weer heerlijk laten eten. Het was weer fantastisch nu nog even uitbuiken en dan aan een wijntje. Tot snel Groetjes Ton

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en heel lekker! Dikke 10!

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en goed. Deze keer iets minder gekruid.

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sate erg droog en bij bestelling ontbrak de kip welke bij rijsttafel hoorde! Werd na telefoontje wel snel nageleverd.

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegetarisch altijd goed, de satésaus maakt het af en is goddelijk lekker. Waarom is het eten altijd zo snel op....? Tot een volgende keer, prima supervers en supervriendelijk!

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig dat er echt lekker vegetarisch eten te bestellen is. En dat veel gerechten per 100 gram te bestellen zijn. Lekker eten goed warm en precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom lekker gegeten