Facebook

Beoordelingen van Ira Dewi Zaandam

Recente recensies van Ira Dewi Zaandam

5 sterren na 403 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Vandaag de luxe rijsttafel Ira Dewi en luxe Balinese rijsttafel afgehaald. Ook dit keer weer heerlijk gesmuld. Kwaliteit en kwantiteit zijn top. Sandra, Peter en team Iradewi bedankt! Tot de volgende

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

't Was al weer een tijdje geleden dat we besteld hadden, maar zeker (weer) geen spijt van de keuze. Het was deze keer een iets grotere bestelling als normaal (5 personen ipv 2), maar bezorging was keurig op tijd en alles was goed warm. En de smaak? Geweldig... Het zal nu zeker niet zo lang duren voor we weer bij Ira Dewi gaan bestellen!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en mooi op tijd.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld en ik was heel erg tevreden. Ik had de bami goreng rames vega speciaal met huisgemaakte pindasaus en de vegetarische loempia met chilisaus. Ik heb heerlijk gegeten. Eindelijk iets in zaandam gevonden waarvan ik denk hier bestel ik zeker nog een keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, bezorging op tijd, vriendelijk personeel

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld de Bami Goreng Rames Vega Speciaal en de Roti vegetarisch. Beide gerechten waren heerlijk, de extra bestelde huisgemaakte pindasaus is echt een aanrader. de bezorging is ook super snel.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijkheid toch elke keer weer met name de rendang vind ik super..... na ja eigenlijk alles is om je vingers bij af te likken! Goed bezig Ira Dewi!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, zoals altijd! Erg lekker.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! ! Te veel, dus nog klein maaltje over voor een lunch! De extra kleine bakjes erg handig! Erg tevreden!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De smaak was weer voortreffelijk. Waren alleen vergeten om te te vragen iets meer jus/bak-kookvocht erbij te doen. Als gekke Hollanders eten wij de Roti met mes en vork en dan is het beetje droog. Net iets smeuïge had nog lekkerder geweest. Maar nogmaals de smaak doet daar niet aan af.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestelden 2 vega loempia's & kregen er 2 met vlees. Ze waren nog helemaal koud van binnen en buiten heel vet. Dus dat is fout gegaan denk ik. Ook staat er "gebakken rijst" maar het was witte rijst met gehakt? Heel vreemd :( (Als jullie dit gelezen hebben mogen jullie hem eventueel verwijderen, ik houd niet van bellen dus daarom even zo)

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader! Ook de kinderen hebben zitten smullen. Toen er uiteindelijk iets op bleek te zijn van mijn bestelling, daar keurig over opgebeld voor een alternatief. Super!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was smaakvol Iets te weinig vlees En zoals op jullie website gratis kroepoek heb ik niet gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker pittig eten we hebben genoten Zeker vaker bestellen bedankt hoor

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Bezorging altijd goed.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed. Op smaak. Mooie gerechten. En altijd stipt op tijd

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijsttafel voor 50-jarig huwelijk van mijn ouders besteld. Was helemaal top, dank daarvoor!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk. Vriendelijke bezorgster

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was de Roti kip weer verrukkelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig bij Iradewi, echter gister voor het eerst de balinese rijsttafel deluxe besteld & dat is zeer goed bevallen! Op naar de volgende ronde.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging laat 1:25 minuten. Eten zeer goed .

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten. Heerlijk van smaak. Goed warm. Stipt op tijd bezorgd.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is echt heerlijk en heel smaakvol

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was voor mij de eerste keer dat ik hier iets haalde maar zeker niet de laatste...de roti rundvlees was heerlijk😍

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top smaak, precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een half uur te laat. I.p.v. Nasi goreng speciaal, kreeg ik nasi rames speciaal.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker hier besteld. Altijd ok.Gisteren miste ik de kroepoek en de sambal was erg weinig. 1 tl in een plastic zakje?? Wat ook jammer is is dat bepaalde producten constant "uitverkocht " zijn....

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Matige portie Bami Rames. Kleine taaie stukjes sateh, halfgaar loempiadeeg. Op boontjes na smaakte alles hetzelfde. Dit was mijn tweede teleurstellende en meteen laatste bestelling hier.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de luxe rijsttafel. Héérlijk was het. Volgende keer iets meer vlees 👊👌👍✌🤘😜👍😁

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima! Gaan we zeker meer bestellen.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De roti was verrukkelijk!!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Bezorging op tijd en eten meer dan warm. Top

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgde Indische maaltijd van Ira Dewi was verrukkelijk! We hebben heerlijk gesmuld. Daarnaast ook heel snel bezorgd door een vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben al jaren klant en gisteren weer heerlijk gegeten. Altijd kwaliteit, nog nooit teleurgesteld.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en snel. Misschien alleen iets meer aandacht bij het verpakken, de saus zat overal. Toch weer goed zoals altijd!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na telefonisch contact ben ik vriendelijk te woord gestaan en geadviseerd over te nemen bestelling. De bezorging werd tot op de minuut op tijd geleverd (500m). Het eten was goed verpakt, compleet en de smaken en geuren hebben onze avond en buikjes goed gevuld. Als ik weer een avondje indonesisch eten wil, zal ik hier zeker weer bestellen.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, dit keer alleen wat weinig boontjes bij de nasi rames

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk gegeten, zeer smaakvol! Mooie hoeveelheid. Goede prijs-kwaliteit verhouding

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke rijsttafel gegeten. Bestelling tip top op afgesproken tijdstip klaar.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn ouders hebben ervan genoten. Ze vonden het heerlijk. Wij hebben ze getrakteerd omdat ze 55 jaar getrouwd zijn. En niet konden uiteten en mensen ontvangen

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker Indonesisch eten, waar ik graag voor uit Assendelft kom om af te halen. De Bami goreng Rames speciaal is een ‘rijsttafel’ voor 1 persoon, heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb maar drie letters nodig voor mijn beoordeling: TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en de bezorging super snel.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets toe te voegen, helemaal TOP

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer heerlijk eten! Alles vers en met liefde gemaakt, dat proef je! Heerlijk!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was superlekker maar niet goed warm. Nog een paar minuutjes in magnetron gezet.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Supersnelle service en heerlijk gegeten!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd. Vlot bezorgd.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk alleen was het koud.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een menu besteld met nasi kuning en rendang, ayam, sajoer boontjes, tempeh goreng en andere lekkernijen. Enak trùs! O-ver-heer-lijk dus! Levering ook mooi op tijd dus al met al een heel erg tevreden klant.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker...... tot de volgende keer

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍lekker zoals altijd

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige bestelling was lekker. Maar de bestelling van gisteren. De vegatarische Javaanse roti had gewoon geen smaak en gemaakt met sperziebonen ipv kousenband. De goreng boontjes zijn gewoon niet geleverd. En bij het rijstmenu zaten ook Sperziebonen ipv kouseband. Erg jammer, want je besteld waar je trek in hebt! Maar je krijgt wat anders of het komt niet binnen.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer zitten smullen van de (vega) bami goreng rames jullie rendang is TE lekker!!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd , vriendelijke bezorging en weer heerlijk gegeten .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was in één woord heerlijk. Alleen was het lauw toen het bezorgd werd en dat was jammer. Ik heb dit inmiddels doorgegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Elke keer weer genieten, heerlijk eten!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti kip was eigenlijk roti met aardappel en groente. De kip was bijna niet te vinden. Smaak was wel goed.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals ik gewend ben van Ira Dewi; erg lekker.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van smaak, porties ruim voldoende, snel bezorgd

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Fijn van smaak, vers. Heb al vaak bij Ira Dewi besteld en nooit tegengevallen. Lekker doen dus!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker! Echter had ik verwacht dat het in sambal was! En dat was niet zo, helaas!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten afgelopen zaterdag.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede smaak, portie groot genoeg, mag misschien nog ietsje warmer. Milde variant gekozen, maar de pittigheid kwam pas achteraf. Toch volgende keer eens 2 pepertjes proberen.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle levering.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft weer heerlijk gesmaakt!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 minuutjes later als gepland maar weer heerlijk gegeten.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti kip bevatte nauwelijks kip. Dat viel tegen. De smaak is goed en de rotipannekoek erg lekker.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer een feestje al dat lekkere eten. Vandaag weer een rijsttafel gegeten heerlijk !!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en mooi op tijd

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zowel het eten als de service is voortreffelijk.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Bestel hier elke keer weer, omdat het zo lekker is. Vooral de tempeh ketjap en tofu

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling klokslag op afgesproken tijd bezorgd. Ondanks dat ik aan de andere kant van Zaandam woon. De Nasi Goreng Rames en de Nasi Goreng Rames speciaal met apart erbij Balinese gehaktballetjes hebben we met smaak gegeten. Verrukkelijk!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker Vriendelijk personeel Aanrader

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nasi en bami rames speciaal waren nu nog lekkerder dan anders! De rendang was heerlijk mals. Verheug me nu alweer op een volgende bestelling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging heeft wat lang geduurd z’n 1.5 uur De nasi was meer witte rijst helaas. De smaak van de bami was niet lekker en zijn twee baken weg gegooid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

als vanouds. heerlijk gegeten en prima service

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben voor het eerst hier besteld en het was echt top! Heerlijk gegeten ( wij hadden 2 verschillende rijsttafels) en een heel vriendelijke bezorgster en precies op tijd ook. Echt een aanrader.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee rijsttafels besteld. De maaltijd kwam exact op de afgesproken tijd. En we hebben heerlijk gegeten. Een aanrader.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, zeker voor herhaling vatbaar.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en op afgesproken tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Lekkere Bami goreng rames speciaal en een heerlijk samengesteld menu!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker. De eigengemaakte sambal was superlekker! Echter ik had 3x empeng besteld, ik kreeg er maar twee.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en een knappe bezorger, dus voor herhaling vatbaar!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Roti

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en binnen het uur bezorgd 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk voor herhaling vatbaar. Zal een ieder aanraden.👍👍

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, bezorging was ook op aangegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en prima op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rendang smolt op je tong en was precies goed qua pittigheid en de ruime portie Nasi Rames Speciaal was eveneens om te smullen. Maaltijd vriendelijk en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig ! Twee keer 5 sterren ,we hebben twee verschillende rijsttafels besteld & met vrienden thuis gegeten aan een sfeervol gedekte tafel met batik kleed , dit is een aanrader : prima verpakt en netjes op tijd ! Genoten !

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit eten , altijd op tijd en met een glimlach bezorgd .

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ZOALS ALTIJD NETJES EN OP TIJD GELEVERD EN WEER HEERLIJK GEGETEN

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel niet vaak eten maar als ik dat dan doe dan absoluut bij Ira Dewi. Heerlijk vegan gegeten en genoeg voor 2 dagen

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Werkelijk fantastisch! Wat hebben wij weer lekker gegegten. Ira Dewi is met afstand het beste eten wat je kunt bestellen in Zandam en omstreken.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige maaltijd ontvangen binnen +/- 30 minuten ba bestellen op zondag. Goed warm fantastisch van smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, hoor!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer eens een rijsttafel besteld. Heerlijk gegeten en was ook weer netjes bezorgd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

het was weer super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten altijd heerlijk en bezorging heel snel

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wéér lekker. Jonge en vriendelijke bezorgers. Vaak is de bestelling er eerder dan de aangegeven tijd en dat is voor een hangry person héél fijn :-)

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had nasi rames speciaal. Het gerecht smaakte goed maar ik vond dat verhouding rijst- vlees en groente niet goed was. Te veel rijst, te weinig van de “smaakmakers”

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was best vlot. 2 Gerechten besteld, javaanse roti en rijsttafel Ira Dewi speciaal. De roti was zeer goed, niks op aan te merken, de rijsttafel vonden we wat tegenvallen (voor de prijs).

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals wij zeggen..enak lagi! Al vaker besteld en elke keer goed. Bezorging ook altijd op tijd...Top!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten alleen het (extra bestelde) sambal ei ontbrak! Volgende keer beter :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten met onze gasten. Rijsttafel Ira Dewi deluxe, nasi tjampoer en de roti's waren smaakvol en authentiek. Alle eters waren het er over eens dat dit echt een super goed Indonesisch restaurant is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging (zaterdagen zijn aanzienlijk drukker). Vriendelijke bezorgers die de huidige maatregelen in acht nemen. Website is makkelijk om te bestellen. Eten is fantastisch en voldoende

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld bij jullie: de loempia's en de roti kip waren goed en smaakvol, de nasi rammes was daarentegen wat minder, weinig groente en vlees en veelal rijst,dat viel tegen. De hele nassi rammes smaakte ook veelal hetzelfde. Gemiddeld hierdoor een 7. we zijn nog niet geheel overtuigd maar slecht was het zeker ook niet.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg goed en smakelijk, had wel iets warmer mogen zijn. Ik ga zeker nog eens bestellen bij Ira Dewi

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten ! Bestelling was iets later maar werden netjes opgebeld dat de bestelling zsm geleverd zou worden.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker en netjes op tijd. Alleen jammer van die extra kosten als je betaalt met Ideal.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was echt heerlijk! Goeie porties ook en snelle bezorging. Ga zeker nog eens bestellen!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker gegeten!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk zoals altijd!❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrr

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer op tijd en door vriendelijke bezorgster geleverd en daarna weer heerlijk gegeten.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijke pasteitjes en snel bezorgd! Zoals altijd heel goed gegeten.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is lekker. Goed gekruid. Moesten wel lang wachten op bezorging. En het was ook niet meer zo warm.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben weer zitten smullen en zoals altijd keurig en vriendelijk en op tijd bezorgd

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekker eten voor een niet al te hoge prijs.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heel erg lekker. Jammer dat jullie nog geen pethe bonen hebben.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker. Vooral de redang is heel goed. Heerlijk mals en zacht niet droog. Alleen jammer dat ze alles in 1 bakje hebben gestopt. De boontjes mogen wel verser.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top Keep on the good work !!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben af gegaan op de recencies en had er veel meer van verwacht qua kwaliteit. Bami te nat ,sate te droog en een verschrompeld en uitgedroogd half eitje. De "krokante" zaken waren verzopen en het vocht van ruindvlees gerecht. Boontjes te gaar. Kortom een teleurstelling en niet voor herhaling vatbaar..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd netjes bezorgd en weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Eten op tijd bezorgd en lekker warm (woon zelf in Zaandijk). Eten smaakt heerlijk! Ga zeker vaker bestellen bij jullie...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, mooie schaal, bezorging keurig op tijd door een leuke meid!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekkere roti heel snel bezorgd! Ik ga nog andere gerechten proberen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom top! Maar dat kan ik elke keer wel typen ;)

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bestelling hier. Erg tevreden mee. Aardige mensen en die ons leuke praatje wat vergeten en die was binnen een paar minuten gebracht die het bezorger, top service!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten.iedere keer weer een feestje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewent zijn was het weer heel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker😄

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en vlotte bezorging. Absoluut voor herhaling vatbaar.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en netjes op tijd

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Handige bestelsite. Nette en tijdige bezorging. Prima producten, net als vroeger bij moeder thuis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor twee personen is een vegetarische, lekkere maaltijd voor 30 euro heel schappelijk. Tofu en tempee lekker gekruid en niet te pittig. Groente iets te doorgekookt. Bezorging vriendelijk en op tijd.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd gereed, goed van smaak en temperatuur. Vriendelijke bediening.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig in 1 woord

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als altijd netjes en op tijd bezorgd en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

😄

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn heel tevreden Het is een aanrader

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Groot deel van de bestelling werd niet geleverd. Diverse keren hierover contact gezocht, maar geen gehoor. Na t eten maar zelf langs gegaan en de drankjes en ontbrekende hapjes alsnog gekregen met een gratis zakje kroepoek. Toch een beetje mosterd na de maaltijd. Het eten dat er wel was was heerlijk. Er bleek een telefoonstoring te zijn waardoor Ira Dewi niet kon opnemen. Volgende keer beter.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten alleen jammer dat de saté er niet bijzat heb getracht te bellen maar kreeg voicemail. Alleen Saté bestellen via De webshop gaat niet en een e-mailadres was voor mij niet te vinden

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alleen de kousenband zat er niet bij. Was ook niet op de bon afgevinkt.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de vegetarische nasi ramas en vond hem nogal smakeloos. Veel groeten en weinig vleesvervangers, heb het na een paar happen weggegooid, jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en ook netjes van te voren gebeld om wijziging in bestelling door te nemen ivm uitverkocht product

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superleuke, aardige maar vooral heerlijke toko! Greetings,

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wederom heerlijk, bezorging was snel en het eten nog goed warm bij ontvangst, top !

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Doordat ze het drukker hadden dan normaal kwam het eten, na te hebben gebeld, 30 minuten later.... Maar wat was dat het waard! Overheerlijke roti met rundvlees en kipsate. We hebben enorm genoten! Zeker een aanrader :)

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten en snel geleverd

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hi, Ik heb dit gisteren toevallig doorgegeven per Facebook omdat ik geen contactformulier kon vinden: Van de week (dinsdag) heb ik bij jullie een bestelling geplaatst waar ik niet helemaal tevreden mee ben. Hij smaakte heel anders dan normaal. Het was best smaakloos of minder lekker, super waterig. Normaliter vind ik het een heerlijk gerecht, maar was nu wat teleurgesteld. Ben verder super tevreden met jullie bestellingen en bezorging en het eten is altijd heerlijk! Leek me wel goed om door te geven :)

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd afgeleverd en het eten was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en bezorging ook op tijd.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2x gegeten en beide keren heel erg goed, levering precies op de afgesproken tijd, dus de 3x komt er snel aan 💖

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker🤗

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Helaas ontbrak de extra bestelde pindasaus (2x) en was de bestelling vrij laat. De smaak van het eten maakte veel goed!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd prima in orde. Helaas deze keer alleen niet alles gekregen wat ik had besteld. Na een aantal keren te hebben gebeld en een voicemail ingesproken te hebben nog geen reactie terug gehad, wat ik erg jammer vind.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de rijsttafel zag er fantastisch uit,en smaakte goed ,was ruim voldoende.bedankt. jullie zien snel weer een bestellling van ons.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, zoals altijd!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en perfect op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker😄

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd maar wat belangrijker is, het was heerlijk!!! Aanrader!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en vooral Balinees street food👍

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! En ookal ontbrak er eerst iets, het werd snel nageleverd. De kinderen vonden het ook erg lekker 😋

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Balinese rijsttafel was super lekker,alles smaakte anders, precies genoeg voor z'n 2en!!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer en zeker voor herhaling vatbaar!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst besteld dus rijsttafel uitgebreid genomen was heerlijk echt een aanrader. Was voor twee personen maar kunnen er ook drie van eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak en service is uitstekend. Kleine tip: bij bezorging is het eten vaak al behoorlijk afgekoeld.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk (Javaanse roti), bezorging was iets later, maar daar was keurig over gebeld. Een aanrader!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede smaak en ook goede porties. We gaan zeker nog eens bestellen. Vriendelijke bezorging en ook netjes op tijd afgeleverd.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel gebracht

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles precies op tijd klaar en erg smakelijk.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk , echt top !!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten altijd! het is altijd een feest als we hier eten bestellen :)

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk.. Bezorging op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd heerlijk, helaas was het lauw/koud!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben de Balinese rijsttafel besteld. Heerlijk en we hebben uitgebreid genoten van de vele gerechten.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat streat broodje was heerlijk, jammer dat het niet standaard op de kaart komt.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super tevreden, eten is er altijd snel en super lekker!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dezelfde constante, goede, kwaliteit

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig van Ira Dewi een belletje gekregen met excuses dat het langer zou gaan duren. Het meisje dat de bestelling kwam bezorgen was ook heel vriendelijk. Het eten was zoals gewoonlijk super!!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ruime porties, klantvriendelijk, maaltijd(en) worden snel en warm bezorgd. Smaakt heerlijk voor een goede prijs

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeeeerlijk wat een eetfeest. Alleen loempia was beetje klein.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is erg lekker, maar bij vrijwel iedere bestelling gaat er helaas wat mis met ontbrekende gerechten. Ook vandaag helaas (en 2e keer achter elkaar). Uiteraard begrijp ik dat het druk is, maar 1,5 uur later een deel van de bestelling naleveren heeft eigenlijk geen nut meer. Hopelijk kunnen jullie hier wat mee want het is jammer dat dit vaak fout gaat terwijl het eten zo lekker is.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en lekker!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten en de Streetfood bun was heerlijk !!!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super lekker!!!

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Een heerlijke warme maaltijd waarbij de verschillende kruiden heerlijk met elkaar matchen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd netjes bezorgd en weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam op tijd, was warm en pittig genoeg. zelf gemaakte sambal was heel goed. Vlees Porties kunnen wel iets groter.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel bezorgd!

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Zoals altijd. Dank daarvoor!

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel erg lekker gegeten smaakvol vers! Mn vriendin hebben jullie erbij als nieuwe klant.?

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb heerlijk gegeten en de emping manis was top. Ze moet zijn, geen smakeloze harde plekken. Lekker tijdens het uitbuiken en tv kijkend van emping manis genoten.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De loempia's en de lempers waren voortreffelijk. Echter de emping manis was niet zo manis dan verwacht en er waren veel harde plekken. Moeilijk te kauwen.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk we hebben heerlijk gesmuld Groetjes Frank een Joke

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snelle levering

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De 5 sterren zijn correct aangegeven. Het is in ieder geval voor herhaling vatbaar. Veel succes !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk heel constant van kwaliteit!

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit: - het was heerlijk - de pindasaus bij sate was goed gemaakt maar te weinig. Dat mag best royaler, zeker bij een groot bak rijst. Rijst met weinig saus is niet echt lekker. - bij de ei ook weinig saus

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten en genoeg vegetarische/veganistische gerechten. Kortom alleen maar goeds

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, echter wel een kleine dissonant, de nasi goreng was droog!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals gewoonlijk weer heerlijk. Wel kreeg ik deze keer ong de helft van de gebruikelijke hoeveelheid rijst (waar ik dan twee dagen van kan eten) en jullie waren de twee stokjes saté vergeten. Maar ik weet zeker dat we dit bij de volgende bestelling vast wel kunnen regelen. Nogmaals het eten zelf is geweldig! 😄

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker zoals altijd

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer netjes bezorgd en heerlijk gegeten

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik durf het bijna niet te zeggen maar de saté van mijn man zat er weer niet bij ☺️

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer netjes bezorgd en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten😄

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten. Altijd genieten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer netjes bezorgd en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was PRECIES!!! op de gewenste tijd bezorgd en de smaken waren complex en heel mooi in balans, echt genieten.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom geweldig, ook voor veganisten. Mijn man had een gerecht waarbij iets niet geleverd was maar hij had toch verder genoeg dus geen melding van gemaakt.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echte Indonesische gerechten. Heerlijk gegeten. Goed warm en grote porties.

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te lang geleden dit overheerlijke eten besteld Gaan we weer vaker doen

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben dol op de nasi en bami goreng rames speciaal en die is perfect en mijn zoontje is dol op soto ajam. Maar ik heb het nu een paar keer besteld en het is gewoon slecht. Er zit bijna geen smaak aan. :( Hij heeft het al die keren niet gegeten en hij heeft ook nog gelijk want het is ook niet lekker. Ik vind het raar en jammer omdat ik uit eigen ervaring weet dat jullie hele lekkere soto kunnen maken ajam en madura. En pm die reden heb ik nooit wat eerder gezegd, ik dacht het kan een keer gebeuren. Ik had stille hoop.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, veel opties voor Vegans.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging ! Zeker voor herhaling vatbaar !

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer besteld en wederom heerlijk Vegan gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer als vanouds. Alles prima in orde en voortreffelijk van smaak. Voor onze gasten was dit de eerste kennismaking met Ira Dewi en ook zij waren vol lof. Bezorging was wat later dan gepland, maar niet onoverkomelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Heel erg goed verzorgd en netjes geleverd. Onovertreffelijk goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten netjes op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb weer heerlijk gegeten!

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt erg lekker. Genoeg om de volgende dag ook nog wat te eten. Kom zeker bij jullie terug.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier al jaren en het eten is altijd erg smaakvol. Erg fijn dat je hier als veganist ook kan bestellen. En dat nu ook op het menu staat aangegeven wat vegan is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1e keer besteld, was heerlijk. We gaan zeker vaker bestellen. Voor mij als veganist waren er ook genoeg gerechtjes te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

De nasi campur was erg lekker. Het was niet helemaal zoals we het in indonesie zelf hebben gegeten maar we waren wel in gedachte weer even terug op bali

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als altijd weer netjes bezorgd en heerlijk gegeten

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals eerder, de kwaliteit, smaak, hoeveelheid zijn zeer goed. vandaag was de temperatuur van het eten niet goed. maar nogmaals smaakmis alles!

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tering lekker En veganistisch

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten. De juiste Indische smaak ;)

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik heb heerlijk gegeten

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals verwacht hebben we weer een heerlijke maaltijd ontvangen. 1 klein puntje van kritiek, de hoeveelheid!!!!!! Door de ervaringen met andere bezorgservices, verwacht men onbewust dezelfde hoeveelheid qua bami en/of nasi. Iets om over na te denken misschien??? Ik adviseer iedereen om eens te bestellen bij Iradewi. Groetjes

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedereen heeft genoten van een voortreffelijke rijsttafel. Net als vorige bestellingen prima kwaliteit en service

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De emping manis waren niet allemaal ven zoet

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en vlotte bezorging. Jammer dat ze (nog) geen peteh bonen op het menu hebben.

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Javaanse roti was heerlijk. Ik miste alleen de madame jeannette sambal!

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De snacks waren kekker. Ik ben wel teleurgesteld dat de emping manis biet voorradig was. Voor mij een vette min!

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog meer lekker gerechten maken ,het is verslavend

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Desondanks toch lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Ook nog eens snel bezorgd.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd op tijd bezorgd en heerlijk op smaak. Vandaag was de rendang bijzonder lekker, had een diepe grill achtige smaak. Heerlijk.

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Een zelfs eerder geleverd dan aangegeven!

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk een goed Indonesisch restaurant gevonden, waarbij de smaak en kwaliteit super zijn. Zeker weten dat ik vaker ga bestellen. Dank IRA Dewi.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd overheerlijk, ruime porties. We hebben gesmuld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas de bestelling niet ontvangen!

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd heerlijk, bezorging op afgesproken tijd en de gerechten warm zoals t hoort.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer buitengewoon lekker!! En bezorging was ook prima op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pastei: goed Lemper: super Risolles: voldoende* *de korst was te hard, de inhoud was niet ragout-achtig. Ik ben zachte korst gewend

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk warm eten op afgesproken tijd bezorgd; royale porties

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alleen wat kleine portie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd van hoge en constante kwaliteit. Vriendelijke mensen. Als ik een keer echt lekker wil smullen bestel ik mijn eten hier!

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de bezorgtijd afgeleverd. En is altijd lekker.

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten service was goed Tot de volgende keer

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker authentiek eten

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorGing op afgesproken, zeer goed verpakt dus lekker warm alsmede ruime porties... SUPER HEERLIJK!!

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en bezorging exact op doorgegeven tijdstip, top!

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker. En bezorging op tijd.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals altijd! Duurde wat lang voor het kwam maar zal ongetwijfeld met drukte te maken hebben gehad. Vriendelijke bezorger.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De loempia had eerst vietnamese loempia formaat zoals op de markt. Nu zijn ze een stuk kleiner!

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten snel bezorgd dank

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer mooi op tijd bezorgd en heerlijk gegeten

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk en snel bezorgd. Bedankt en tot de volgende keer.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, had alleen half vijf gevraagd en werd een kwartier later bezorgd maar kwaliteit is top!

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Vanavond voor het eerst eten besteld bij Ira Dewi en vind het zeer voor herhaling vatbaar. Erg goede kwaliteit en smaakvol.

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer verschillend kleinere hapjes uitgeprobeerd en het was heerlijk. Tot gauw !

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, altijd heerlijk smaak van en op tijd bezorgd.

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker!

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker hoor

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer lekker, evhter de saté's waren koud. De lempers waren weer super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk!

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker! Echter kreeg ik koude lempers. Daar was ik niet blij mee. Ze moesten dus eerst in de magnetron helaas.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti pedis was heerlijk. Roti Kip was een beetje saai naar onze mening.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima verzorgd en erg lekker. Bestelling verloopt soepel en bezorging is keurig op tijd. Prima.

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lempers waren weer heel lekker!

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker!

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De snacks waren lekker m.n. de lempers

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heel lekker en op tijd bezorgd 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb weer lekker gegeten. Dankuwel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb heerlijk gegeten! Dankjewel!

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het pasteitje bij een eerdere bestelling was lekker en iets zoeter. Deze was te zoutig en waterig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten zag er goed verzorgd uit, maar we vonden de smaak tegenvallen. De service is, net als de bezorging, uitstekend.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle service. Klein minpuntje. De pindasaus die besteld en betaald was, zat er niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd bezorgd, nog heerlijk warm. We hebben heerlijk gesmuld van de pangsit, ajam goreng kepala en nassi goreng ramses speciaal

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bami van de bami rames was te klefferig. De snacks risoles en pastei waren van een uitzonderlijke kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Vlotte hartelijke bediening, veel keuze en lekker eten. De smaken zouden wat uitgesprokener mogen.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en vlot bezorgd

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en heel vriendelijke bezorger.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, goed warm, op tijd bezorgd en vooral handig dat je per 100 gr kunt bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer iets besteld bij Ira Dewi. Wederom prima kwaliteit verrassend lekker. Bezorging exact op tijd en goed verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, snel bezorgd en we werden zelfs nog even opgebeld om te checken of we wel genoeg bijgerechten hadden voor het aantal personen.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi Sandra ik heb mijn Valetijn weer heerlijk laten eten. Het was weer fantastisch nu nog even uitbuiken en dan aan een wijntje. Tot snel Groetjes Ton

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en heel lekker! Dikke 10!

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en goed. Deze keer iets minder gekruid.

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sate erg droog en bij bestelling ontbrak de kip welke bij rijsttafel hoorde! Werd na telefoontje wel snel nageleverd.

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegetarisch altijd goed, de satésaus maakt het af en is goddelijk lekker. Waarom is het eten altijd zo snel op....? Tot een volgende keer, prima supervers en supervriendelijk!

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig dat er echt lekker vegetarisch eten te bestellen is. En dat veel gerechten per 100 gram te bestellen zijn. Lekker eten goed warm en precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom lekker gegeten