Facebook

Catering Ira Dewi Zaandam

Catering

Heeft u iets te vieren, jubilea of een andere bijzondere gelegenheid? Met liefde bereiden wij voor u een Indisch buffet of complete barbecues naar wens, voor grote –en kleine gezelschappen. Alle gerechten worden geheel volgens traditioneel recept klaargemaakt, uiteraard zonder smaakversterkers en conserveringsmiddelen. Alles wordt bij ons ambachtelijk gemaakt en gebruiken uitsluitend verse ingrediënten. Sommige recepten gaan zelfs al drie tot vier generaties mee.

Wilt u liever niet een uitgebreid buffet maar iets voor bij de borrel? Ook dat behoort tot onze scala aan mogelijkheden. Wij kunnen in overleg Indische tapashapjes leveren. Heeft u liever een warme lunch? Wij kunnen een rijsttafelvariant klaarmaken voor uw middageten, of wilt u een keer heel iets anders? Denk dan eens aan een Indische broodjeslunch met vele vlees –en vegetarische opties.

Wilt u meer informatie over de dagelijkse catering voor op het werk of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor een van onze vele mogelijkheden ontvangen? Kom dan langs bij ons in de winkel voor advies op maat. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen of gebruik ons contactformulier, zodat wij uw wensen met u kunnen bespreken.Neem voor meer informatie contact op middels onderstaand formulier:

Ik wil informatie over:
Gelegenheid:
Naam:
Datum evenement:
Aantal gasten:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Opmerkingen:

Leave this empty: