Facebook

Kerstmenu Ira Dewi Zaandam

Ira Dewi Kerstcatering 2019

- Gerechten speciaal op elkaar afgestemd en traditioneel bereid
- Vegetarisch en veganistisch kerstmenu verkrijgbaar
- Kerstmenu zonder voor –en nagerecht te bestellen
- Bezorging op afspraak in warmhoudschalen
- Beschikbaar voor bedrijven en kerstborrels

Alle caterings worden bij u op een afgesproken tijd afgeleverd en uiteraard weer opgehaald in warmhoudschalen, zodat u bijna niets meer hoeft te doen. Zonder stress de feestdagen doorbrengen wil iedereen toch wel? Kunt u meer genieten van uw vrije dagen en het gezellige samenzijn met uw familie en vrienden. Tip: Bent u met een klein en intiem gezelschap tijdens de feestdagen? U kunt dan ons Kerstmenu ook vooraf bestellen als afhaalmenu vanaf 2 personen. Kijk ook eens naar onze Indische gourmetschotels.

Kerstmenu Ira Dewi Deluxe 2019
Voorgerecht:
Soto Madura – Indische rundvleessoep

Hoofdgerecht rijsttafel:
Nasi putih - witte rijst
Nasi kuning - gele rijst
Tumis sajoer tjampoer - gemengde roergebakken groenten (niet pittig)
Tahoe tempé boemboe Bali - gebakken tofoe en tempé in licht pittige boemboe Balisaus
Pepesan terong - gegrilde aubergine in een pittige knoflook uien saus
Telor Bali - licht pittig ei in Balinese saus
Sambal goreng kentang – pittig gebakken minikrieltjes in sambal gorengsaus
Rendang - licht pittig Indisch ‘draadjesvlees’
Ajam boemboe roejak - licht pittige kippedijen (zonder bot) met vel in knoflook uiensaus, met een vleugje kokosmelk bereid op de houtskoolbarbecue
Javaanse gehaktballetjes - in licht pittige ketjapsaus
Saté ajam - kipsaté afgegrild op de houtskoolbarbecue inclusief huisgemaakte pindasaus met grove pinda’s, 2 per persoon
Kroepoek

Tip: wilt u uw wijn afstemmen op uw rijsttafel? Wij hebben in samenwerking met Terravin reeds een rode en witte wijn voor u uitgezocht die het beste bij ons eten past.

Nagerecht:
Dadar gulung – pandanflensje met zoete kokosvulling

Tip: serveer bij het nagerecht een bolletje kokos of vanille-ijs met een lekker likeurtje!

Kerstmenu Ira Dewi vegetarisch 2019
Nasi putih - witte rijst
Nasi kuning – gele rijst
Tumis sajoer tjampoer – gemengde roergebakken diverse groenten (niet pittig)
Tahoe tempé boemboe Bali - gebakken tofoe en tempé in licht pittige knoflook uiensaus
Sambal goreng terong – gegrilde aubergine in een pittige knoflook uien saus
Ketjap tempé – gebakken tempé in knoflook, uien en zoete sojasaus
Urap urap – kousenband in licht pittige gestoomde kokosrasp
Tahoe tautjo – gebakken tofoe in sojabonensaus
Seroendeng – geraspte kokos met pinda’s
Saté tempé – licht pittige vegetarische saté’s van tempé en stukjes paprika, 2 per persoon
Kroepoek



Neem voor meer informatie contact op middels onderstaand formulier:

Naam:
Datum:
Aantal personen:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Opmerkingen:

Leave this empty: