Reviews from Ira Dewi Zaandam

Recent reviews

5.0
Buurman
31 July 2022

In vergelijking met Gembira waar ik mijn eten meestal haal, was deze Mathijs duidelijk minder.

Mike
29 July 2022

ALTIJD GOED !! Maar deze keer was de Roti Pedis nog beter dan normaal. Soms iets te waterig maar nu perfect

Thea
29 July 2022

Eten was zoals altijd heerlijk! Constante kwaliteit.

Edward Gramberg
17 July 2022

Heerlijk eten en zeer goed van smaak.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monique
8 July 2022

Kwaliteit van eten de prijsverhouding is goed . Daarbij zijn echt authentiek Indonesië smaken

Patricia
2 July 2022

Altijd 😋

Nienke
29 June 2022

Nog nooit teleurgesteld. Supervers, superlekker. Prettige service, goede communicatie.

Chris
21 June 2022

Het eten was heerlijk, maar het duurde ruim anderhalf uur voor het werd bezorgd. Dit in tegenstelling tot de site & bevestigingsmail, die een uur aangaf.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pieter
19 June 2022

Heerlijk eten en altijd ontzettend vriendelijk geholpen. Heel blij met hun aanwezigheid in de Zaanstreek.

Marion V Tongeren
19 June 2022

Het eten was niet warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

peter
17 June 2022
Naomi
9 June 2022

Zoals altijd bij Ira Dewi weer heerlijk gegeten, en het was ook nog eens heel snel geleverd!

Cindu
6 June 2022
Patricia
6 June 2022

Altijd lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Simon
5 June 2022

Het wordt misschien saai steeds de zelfde opmerking maar weer vriendelijke bezorger en weer heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra
4 June 2022

Heerlijk gegeten! En goede service!

Christa
1 June 2022

Lekker gegeten, snelle bezorging en eten was goed warm.

A Egmond
28 May 2022

Het was heerlijk!

Ronald Koopman
28 May 2022

Super lekker eten

CE
28 May 2022

Heerlijke verse gerechten, zeer vriendelijke medewerkers en de service is voortreffelijk!

Patricia Dupker.
27 May 2022

Gecondoleerd met jullie moeder.Sterkte in een moeilijke tijd.

Els
26 May 2022

heerlijk gegeten👍

Harry Boekholt
22 May 2022

Kwaliteit was minder als ik verwacht had, de saté saus was duidelijk warm gemaakt in de magnetron en had uitgedroogde randen.

Henk
21 May 2022

Rendang was heerlijk, maar mag iets meer saus hebben

Thea
15 May 2022

Top👍

Koog aan de Zaan
14 May 2022
Linda
8 May 2022

Altijd goed, nu alleen wat minder rijst bij de nasi dames.

Maaike
7 May 2022

Heerlijk eten. Bezorging was iets later, maar daarover werden we keurig gebeld.

Mark
25 April 2022

Als je van de authentieke Indonesische keuken houdt, is Ira Dewi echt de beste hier in Zaandam. Zeer goede kwaliteit.

Cynthia
21 April 2022
Marjon Jonker
18 April 2022

Heerlijk gegeten. Ogen weer groter dan de maag.

Marco Noordergraaf
13 April 2022
Nienke Postmus
10 April 2022

Heerlijk eten, eigenlijk altijd goed en vers. Supersmaakvol. Bezorging altijd op tijd, aanrader.

Valk
9 April 2022
Wilbert
9 April 2022

Het was heer heerlijk! En lekker snel geleverd.

Simon
8 April 2022

Weer netjes bezorgd heerlijk gegeten

Patricia
1 April 2022

De 3 stokjes Vegan saté waren op dus ik kreeg geld terug. Volgende keer liever iets dubbels krijgen aangezien ik nu een groot gedeelte van mijn bestelling niet kreeg.

Patricia
27 March 2022

Terugkoppeling Vegan rendang. Een Vegan, vegetariër en een vleeseter hebben het getest. De Vegan, ik dus, vond het lekker maar veel te pittig. De vegetariër vond het lekker. De vleeseter vond het lekker maar totaal niet op rendang lijken.

ton en ger van olffen
20 March 2022

Het was zoals altijd weer van hoge kwaliteit , wij hebben het heeeeel langzaam opgegeten om zo lang mogelijk te genieten. De nasmaak blijft heerlijk lang hangen.

Loes Nijssen
18 March 2022

Het eten was heerlijk, ruim op tijd en we konden gelijk aan tafel.

Rianne van Dijk
7 March 2022

Veel rijst en weinig groente en vlees. Zag er erg karig uit en niet wat we gewend zijn...we kregen de indruk dat de ingredienten bijna op waren? Erg telleurstellend

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
4 March 2022
Arjen
2 March 2022

Het bleek wederom lastig dat onze straatnaam op 3 plekken binnen Zaanstad voorkomt… Maar het eten was gelukkig nog warm en smaakte voortreffelijk, ondanks dat er een klein foutje was gemaakt.

Ger Janssen
24 February 2022
Koog aan de Zaan
24 February 2022

Altijd, altijd top, heerlijk, vriendelijk en ga zo maar door. Fantastisch eten

Mark
23 February 2022

Het was weer heerlijk! En bezorging al na 20 minuten! Heel netjes!

Rol
17 February 2022

Het was weer dik in orde.

Joke Thepass
14 February 2022

Er mag wel wat minder rijst geleverd worden en wat meer groenten (= gezond)

Riet
14 February 2022

Complimenten voor het heerlijke eten. Wel een verbeterpunt : de gerechten werden lauw bezorgd. Wij zouden het graag wat warmer ontvangen. Misschien in aluminium folie verpakken?

Linda
13 February 2022

Precies op tijd bezorgd

Js
11 February 2022

Eten kwam mooi op tijd en de smaak van het eten was heel goed, lekker pittig.

Rob
11 February 2022

Super snel. Eten niet slecht maar ook niet geweldig. Ingedroogde saté en satésaus.

Rene
31 January 2022

Zoals altijd oerfrct

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Visser
29 January 2022
Marieke
28 January 2022
Myles
24 January 2022

Prima prijs kwaliteit, en nog snel bezorgd ook.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Thea
23 January 2022

👍

Steven
23 January 2022

Heerlijk smakelijk indonesisch. Dit is al de vierde keer dat we hier eten hebben besteld, aldoor geweldig! Echte aanrader.

Bas Beijnes
20 January 2022

Zoals vanouds weer heerlijk genoten van jullie gerechten. Ook een compliment voor de bezorging. Keurig op tijd en vriendelijk.

Henk
17 January 2022
Simon
17 January 2022

Weer netjes op tijd bezorgd en heerlijk gegeten

Koog aan de Zaan
13 January 2022

Altijd lekker!!! Groenten en vlees, heerlijk, elke keer weer

Koog aan de Zaan
8 January 2022

Altijd heerlijk!!!

A.M, Zuurmond
20 December 2021

Was lekker pittig kon iets warmer verder prima bevallen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ben
17 December 2021

We hebben dit jaar al heel wat keren maaltijden bij jullie besteld. Altijd prima verzorgd, mooi op tijd bezorgd, en smakelijk. Fijn! Alvast mooie feestdagen gewenst!

Mark
16 December 2021

Het smaakte weer heerlijk!!!

Nick
16 December 2021

Zoals altijd even lekker, snel en vriendelijk. Helemaal top:)

Prima eten
16 December 2021
Giel Kassenaar
13 December 2021

Goede kwaliteit en vriendelijke bediening

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Koog aan de Zaan
12 December 2021

Vaste klant, alles altijd heerlijk. Als er al iets is, wordt het opgelost. Super goed eten en vriendelijke bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lisa
12 December 2021

Was weer heerlijk!

Michael
11 December 2021

Ira Dewi is echt TOP. Nog nooit teleurgesteld. Ga zo door

Lex
10 December 2021

De beste Indische Toko dat bezorgd.

Sharona
8 December 2021

Zoals altijd HEERLIJK en royaal! Ik bestel hier met heel veel plezier en zal dat ook zeker blijven doen.

Patricia
8 December 2021

Ketjap tempe zat er niet bij

Marjolein
5 December 2021

Was erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Renata
4 December 2021
Cisca
3 December 2021
Ilonka de Jong
3 December 2021

Altijd lekker en steeds weer opnieuw denk je: heerlijk! Vers en smaakvol

Jan&Sylvia
28 November 2021

Heerlijk zoals altijd! Dank voor het genieten van dit gerecht@

Linda
28 November 2021
Santos
28 November 2021

Op tijd bestelt! Kwam een half uur later dan gepland en daarom was het eten lauw! Erg jammer!

Mr M
21 November 2021

Echt heel erg lekker ! Dat gaan we vaker doen !

Marja
20 November 2021

Het was weer een heerlijke rijsttafel de luxe

Koog
14 November 2021

Altijd lekker en vriendelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kramer
12 November 2021
Fred
10 November 2021

Top

Koog aan de Zaan
7 November 2021

Super lekker gegeten weer. Erg druk waardoor iets later, maar dan word je altijd vriendelijk gebeld. Bezorgers ook altijd vriendelijk. Zeker weer bestellen binnenkort.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fred
3 November 2021

Top

Debora
1 November 2021

Het eten is altijd goed van kwaliteit en smaak, we genieten er erg van 😊 De porties zijn groot. De bezorging altijd erg netjes en met zorg. Tevens zijn de bezorgers beleefd.

Wilbert
31 October 2021

Heeeerlijke roti kip pedis

Simon
29 October 2021

Zoals altijd netjes bezorgd en weer heerlijk gegeten

S
29 October 2021

Heerlijk eten voor een goede prijs. Ik kan er twee dagen van eten. En een aardige bezorger.

Wilbert
24 October 2021

Weer heerlijk gegeten en de seroendeng, heerlijk. Kan dat niet als extra besteld worden, net zoals sambal

Dimitri
21 October 2021

Heerlijk eten, goede kwaliteit en kwantiteit. Super service en met liefde bereid. Mijn nummer 1 nergens anders zulke verfijnde smaken geproefd.

G. Lange
21 October 2021

Alles was n orde

Klement
17 October 2021

Verrukkelijk zo als altijd!!

Cyntia
13 October 2021

Voor de zoveelste keer besteld en het was vandaag super vers en niet te pittig of te flauw. Genoten! Bezorgers altijd vriendelijk

Chris
8 October 2021

Altijd weer lekker

Simon
6 October 2021

De bestelling werd gebracht door een vriendelijke bezorger en zoals altijd hebben wij weer heerlijk gegeten.

Nick
4 October 2021

Snelle bezorging, met altijd heerlijk eten. Kwaliteit is altijd super.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arjen
1 October 2021

Bami goreng viel helaas tegen, keer wat anders geprobeerd. Normaliter tevreden over het eten. Bezorging vandaag duurde 2 uur na bestelling, bezorger stond bij de verkeerde straat aan de andere kant van Zaanstad. Is eigenlijk ook altijd beter. Contact opgenomen en netjes te woord gestaan.

Fred
24 September 2021

Top

Erna Copier
24 September 2021

Ondanks verzoek dat ik het goed warm wil, toch 1 lauwe en 1 bijna koude maaltijd. Dit is al eerder gebeurd vandaar mijn verzoek! Eerst 2 en de andere 3 minuten in de magnetron. Wij vonden ook de rendang en saté erg droog en niet royaal. Al met al geen 25 euro waard en voor ons niet voor herhaling vatbaar. Erg jammer!

Annica
23 September 2021

Super goed en lekker eten, schone zaak en aardig personeel!

theresia
23 September 2021

sate menu werd later gebracht; helaas zat bij de rijsttafel geen kroepoek bij, ook geen kroepoek bij sate menu alsmede satesaus bij sate menu was zeer karig. OOk geen gratis kroepoek ivm onlime bestellen. Hier al tel kontakt over gehad < krijg de ontbrekende kroepoek bij de volgende bestelling gratis bij

R.V. Hall.
20 September 2021

Ik stuur u een e-mail waarin ik mijn opmerkingen plaats.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan&Sylvia
19 September 2021

Heerlijke Roti kip, zoals altijd!

T.Y.
18 September 2021

Normaal best lekker eten. Ik Vond het alleen heel vervelend dat wij onze bestelling niet goed geleverd kregen en ze niet bereikbaar waren op geen enkele manier. Wij bestelde 2 vegetarische gerechten met daarbij ook nog vegetarische tofu saté. Deze waren schijnbaar op en in plaats daarvan kregen we (overduidelijk) vlees saté. Wij hebben gelijk gebeld maar ze waren al gesloten ( lijkt mij dat je bereikbaar blijft tot alles bezorgd is), ik wou ze mailen maar dat is niet mogelijk al met al weggegooid geld.. had gebeld dat het op was oid dan was het geen probleem geweest ,je kan niet gewoon op de bon zetten dat het vegetarisch is terwijl je ons in vlees door de strot probeert te douwen!

Japhy Geensen
17 September 2021

Vind het spijtig om te zeggen maar vond het eten niet heel goed. Het mag allemaal wel iets meer uitgesproken en traditioneler zijn qua smaken wat mij betreft. Ook het vlees (rendang en saté) waren wat hard van structuur. Sorry voor de harde woorden.

theresia
15 September 2021

was weer heerlijk zoals altijd en ook op tijd geleverd; gerechten waren warm

Henk
11 September 2021

Heerlijk eten, zeer smaakvol, zoals altijd weer stip op tijd

Petra
11 September 2021
Fred
10 September 2021

Alles was top Boontjes iets langer voorkoken

Wilbert
10 September 2021

Gratis kroepoek vergeten. Roti was lekker

Chris
8 September 2021

Als altijd prima.

Chris
5 September 2021

Geweldig. Is voor mij hofleverancier!

Fred
3 September 2021
Chris
3 September 2021

Het is hier altijd goed.

Dev
3 September 2021
Marja
1 September 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten

Cindy
29 August 2021

Was weer heerlijk :P

Kelly
28 August 2021

Voldoende eten, veel smaak en netjes optijd bezorgd. Helaas net iets te pittig voor mij, maar dat ligt aan mezelf. Ik had extra drumsticks besteld voor mijn moeder en zij vond ze heerlijk!

Marijke Flens
27 August 2021

Zoals altijd weer heerlijk!!

Anoniem
27 August 2021

Heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd! Elke keer als ik bij Iradewi bestel, is het gegarandeerd genieten.

T.Meijer
23 August 2021

Zoals altijd, heerlijke maaltijden die op tijd worden bezorgd.

Wilbert
21 August 2021

Heerlijk eten, constante kwaliteit

TJ van Drunen
21 August 2021

Bezorger aan de late kant Eten niet voldoende warm

Lidy Janssen-Nelen
20 August 2021

👍

Chris
30 July 2021

Heerlijk!

Nick
26 July 2021

Super lekker. Goede porties, en snelle levering. Gewoon top zoals altijd.

Simon
25 July 2021
LF
21 July 2021

Vandaag weer heerlijk gegeten!

Simon
19 July 2021
Nick
12 July 2021

Super lekker en snel. Gewoon zoals altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marijke
11 July 2021

Heerlijk als altijd!!

Yvonne
8 July 2021

Lekker zo als altijd

Linda
7 July 2021

Altijd goed en lekker.

Klement
2 July 2021

Verrukkelijk zoals altijd!!

Fred
1 July 2021

Het eten was top

Frank
30 June 2021

Eten is te heet. Keuze moet ook niet heet zijn. Bami voor mij te zoet.

Peter & Ulkje
28 June 2021

Handig besteld. Zeer lekker gegeten. Top toko.

Arie
26 June 2021

Lekker eten, goed warm bezorgd, prima bezorgers, hartstikke goed

Benno
26 June 2021

Onwijs heerlijk eten en op de afgesproken tijd bezorgd. Perfect dus !!!!

Wilfred
25 June 2021

Heerlijk eten en zo fijn dat je sommige dingen per 110 gram en/of per stokje (Saté) kan bestellen. De porties zijn perfect zo hou je ook niets over

Simon
25 June 2021
Fred
24 June 2021

Het was weer lekker. Alleen de kroepoek vond ik minder

Arie
21 June 2021
Rene
19 June 2021

Het was anders wat wij gewend zijn. Het satestokje was kurkdroog en niet lekker.

Wilfred van der Kluft
18 June 2021

Heerlijk eten in normale porties zelf te bepalen hoeveelheid heerlijk van smaak op tijd geleverd een aanrader

Rogier
18 June 2021

Balinese rijsttafel de luxe besteld. Thuis alles in losse schaaltjes geserveerd tot zeer mooie rijsttafel. Het smaakte net zo goed als dat het eruit zag. Dank je wel Iradewi!

Martin
17 June 2021

Als altijd uitstekend.

….
17 June 2021
S.
16 June 2021

Heerlijk!! En goede service

Simon
7 June 2021
Linda
6 June 2021
Marjolein
30 May 2021

Weer heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pieter Vlam
29 May 2021

Eten was niet pittig ondanks de pittige roti besteld en vond er weinig smaak aan zitten.

Margon
27 May 2021

Het was weer erg lekker en snel bezorgd

Rob
23 May 2021

Altijd perfect eten. Op tijd en heerlijk warm. Beter Indonesisch restaurant is er niet.

Erik
23 May 2021

Was deze keer matig. Veel te veel aardappelen en veel te weinig saus.

Patricia
22 May 2021

Lekker weer hoor.

Rt
22 May 2021

Heerlijk genoten, jammer alleen dat de satesaus ontbrak waar wel voor betaald was.. desalniettemin goed!

Jan&Sylvia
22 May 2021

Heerlijk zoals altijd!!

Nathalie
22 May 2021

Het was echt heerlijk! We hadden de Balinese rijsttafel en Indonesische rijsttafel, de porties waren voldoende voor ons gezelschap van 4 personen. Superlekkere gerechten! Hier bestellen we zeker weer.

Denny
16 May 2021

De bestelling van gisteren was ten eerste karig en ten tweede waren de gerechten niet vers. De Telor Blado was aan de buitenkant erg droog en nauwelijks saus in het bakje. Sambal Goreng boontjes hadden nauwelijks smaak. Normaliter worden Indische gerechten apart in bakjes gedaan zoals andere Toko’s dat wel doen. Nu zit het bovenop de rijst waardoor gerechten zich mengen met de rijst waardoor ze niet meer knapperig zijn.

Dijk
15 May 2021

Gewoon heerlijk !!!! Helaas was er 1vlees gerecht op maar werd netjes opgebeld om te vragen of een ander vleesgerecht ook goed was. De smaken waren gewoon heerlijk.

Terka Samson
13 May 2021

Afgelopen week even binnen gelopen om te kijken naar de producten (hadden al gegeten) en vandaag besteld. Bezorging was eerder dan aangegeven 😊. Het eten was heerlijk en ruim voldoende. We gaan zeker vaker bestellen!

Thea
10 May 2021

Heel lekker zoals altijd, en constant van kwaliteit.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Simon
10 May 2021

Wij hebben weer genoten van de luxe rijsttafel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patriek baars
8 May 2021
J. visser
8 May 2021

Overheerlijk nasi kuning en bami rames menu geleverd gekregen. Ook de rendang was niet te versmaden! Adoe, enak2! :) Zeker voor herhaling vatbaar!

Hans & Karina
7 May 2021

Vandaag de luxe rijsttafel Ira Dewi en luxe Balinese rijsttafel afgehaald. Ook dit keer weer heerlijk gesmuld. Kwaliteit en kwantiteit zijn top. Sandra, Peter en team Iradewi bedankt! Tot de volgende

Bas Beijnes
7 May 2021

't Was al weer een tijdje geleden dat we besteld hadden, maar zeker (weer) geen spijt van de keuze. Het was deze keer een iets grotere bestelling als normaal (5 personen ipv 2), maar bezorging was keurig op tijd en alles was goed warm. En de smaak? Geweldig... Het zal nu zeker niet zo lang duren voor we weer bij Ira Dewi gaan bestellen!

Joje
7 May 2021

Heerlijk gegeten en mooi op tijd.

Manoushka
3 May 2021

Voor het eerst hier besteld en ik was heel erg tevreden. Ik had de bami goreng rames vega speciaal met huisgemaakte pindasaus en de vegetarische loempia met chilisaus. Ik heb heerlijk gegeten. Eindelijk iets in zaandam gevonden waarvan ik denk hier bestel ik zeker nog een keer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rick
1 May 2021

Lekker eten, bezorging op tijd, vriendelijk personeel

Geertje
30 April 2021

Besteld de Bami Goreng Rames Vega Speciaal en de Roti vegetarisch. Beide gerechten waren heerlijk, de extra bestelde huisgemaakte pindasaus is echt een aanrader. de bezorging is ook super snel.

Simon
29 April 2021
Linda
29 April 2021

Altijd goed en lekker

Pam
26 April 2021

Wat een heerlijkheid toch elke keer weer met name de rendang vind ik super..... na ja eigenlijk alles is om je vingers bij af te likken! Goed bezig Ira Dewi!

A. Egmond
17 April 2021

Het was heerlijk

Nick
16 April 2021

Top, zoals altijd! Erg lekker.

Karin vrooland
16 April 2021

Super lekker! ! Te veel, dus nog klein maaltje over voor een lunch! De extra kleine bakjes erg handig! Erg tevreden!

Klement
12 April 2021

De smaak was weer voortreffelijk. Waren alleen vergeten om te te vragen iets meer jus/bak-kookvocht erbij te doen. Als gekke Hollanders eten wij de Roti met mes en vork en dan is het beetje droog. Net iets smeuïge had nog lekkerder geweest. Maar nogmaals de smaak doet daar niet aan af.

Ro
10 April 2021
Mel
9 April 2021

We bestelden 2 vega loempia's & kregen er 2 met vlees. Ze waren nog helemaal koud van binnen en buiten heel vet. Dus dat is fout gegaan denk ik. Ook staat er "gebakken rijst" maar het was witte rijst met gehakt? Heel vreemd :( (Als jullie dit gelezen hebben mogen jullie hem eventueel verwijderen, ik houd niet van bellen dus daarom even zo)

Marjolein
6 April 2021

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader! Ook de kinderen hebben zitten smullen. Toen er uiteindelijk iets op bleek te zijn van mijn bestelling, daar keurig over opgebeld voor een alternatief. Super!

Thea de Rooij
5 April 2021

Eten was smaakvol Iets te weinig vlees En zoals op jullie website gratis kroepoek heb ik niet gekregen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pieter
3 April 2021
Adriana Skotarczak
3 April 2021

Heel lekker pittig eten we hebben genoten Zeker vaker bestellen bedankt hoor

Leontien
3 April 2021

Altijd lekker! Bezorging altijd goed.

Martin
31 March 2021

Altijd goed. Op smaak. Mooie gerechten. En altijd stipt op tijd

Rutger
29 March 2021

Rijsttafel voor 50-jarig huwelijk van mijn ouders besteld. Was helemaal top, dank daarvoor!

René
29 March 2021

Zoals altijd weer heerlijk. Vriendelijke bezorgster

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Familie Klement
28 March 2021

Zoals altijd was de Roti kip weer verrukkelijk!

Peter & Ulkje
28 March 2021

Wij bestellen regelmatig bij Iradewi, echter gister voor het eerst de balinese rijsttafel deluxe besteld & dat is zeer goed bevallen! Op naar de volgende ronde.

Anoniem
26 March 2021

Bezorging laat 1:25 minuten. Eten zeer goed .

Martin
25 March 2021

Top eten. Heerlijk van smaak. Goed warm. Stipt op tijd bezorgd.

Saskia
24 March 2021

Het eten is echt heerlijk en heel smaakvol

Linda
24 March 2021

We hebben weer heerlijk gegeten!

Karin
24 March 2021

Was voor mij de eerste keer dat ik hier iets haalde maar zeker niet de laatste...de roti rundvlees was heerlijk😍

Lex
22 March 2021

Top smaak, precies op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Simon
21 March 2021
Pieter Kelatow
20 March 2021

Bezorging was een half uur te laat. I.p.v. Nasi goreng speciaal, kreeg ik nasi rames speciaal.

Richard
19 March 2021

Vaker hier besteld. Altijd ok.Gisteren miste ik de kroepoek en de sambal was erg weinig. 1 tl in een plastic zakje?? Wat ook jammer is is dat bepaalde producten constant "uitverkocht " zijn....

Willem Rooze
18 March 2021

Matige portie Bami Rames. Kleine taaie stukjes sateh, halfgaar loempiadeeg. Op boontjes na smaakte alles hetzelfde. Dit was mijn tweede teleurstellende en meteen laatste bestelling hier.

Elena
14 March 2021
Edwin en Karin
13 March 2021

We hadden de luxe rijsttafel. Héérlijk was het. Volgende keer iets meer vlees 👊👌👍✌🤘😜👍😁

Lidy Janssen-Nelen
12 March 2021

Was prima! Gaan we zeker meer bestellen.

Klement
12 March 2021

De roti was verrukkelijk!!

Martin
11 March 2021

Heerlijk eten. Bezorging op tijd en eten meer dan warm. Top

Frans van der Well
8 March 2021

Heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anna
8 March 2021

De bezorgde Indische maaltijd van Ira Dewi was verrukkelijk! We hebben heerlijk gesmuld. Daarnaast ook heel snel bezorgd door een vriendelijke bezorger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rene
7 March 2021

Ik ben al jaren klant en gisteren weer heerlijk gegeten. Altijd kwaliteit, nog nooit teleurgesteld.

Lex
6 March 2021

Eten was heerlijk en snel. Misschien alleen iets meer aandacht bij het verpakken, de saus zat overal. Toch weer goed zoals altijd!

LF
5 March 2021

Weer heerlijk gegeten!

Derk
5 March 2021

Het was heerlijk!

EricL
4 March 2021

Na telefonisch contact ben ik vriendelijk te woord gestaan en geadviseerd over te nemen bestelling. De bezorging werd tot op de minuut op tijd geleverd (500m). Het eten was goed verpakt, compleet en de smaken en geuren hebben onze avond en buikjes goed gevuld. Als ik weer een avondje indonesisch eten wil, zal ik hier zeker weer bestellen.

Linda
28 February 2021

Altijd lekker, dit keer alleen wat weinig boontjes bij de nasi rames

Huisman
27 February 2021

Top! Heerlijk gegeten, zeer smaakvol! Mooie hoeveelheid. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Hannekr
27 February 2021

Heerlijke rijsttafel gegeten. Bestelling tip top op afgesproken tijdstip klaar.

Hj Kortekaas
24 February 2021

Mijn ouders hebben ervan genoten. Ze vonden het heerlijk. Wij hebben ze getrakteerd omdat ze 55 jaar getrouwd zijn. En niet konden uiteten en mensen ontvangen

Dimitri
22 February 2021

Super lekker Indonesisch eten, waar ik graag voor uit Assendelft kom om af te halen. De Bami goreng Rames speciaal is een ‘rijsttafel’ voor 1 persoon, heerlijk!

Frank
22 February 2021

Ik heb maar drie letters nodig voor mijn beoordeling: TOP

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Simon
21 February 2021

Was weer heerlijk !!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Geertje Kramer
21 February 2021

Eten was heerlijk en de bezorging super snel.

Ron en Kitty
21 February 2021

Niets toe te voegen, helemaal TOP

diane mooijman
20 February 2021

Altijd weer heerlijk eten! Alles vers en met liefde gemaakt, dat proef je! Heerlijk!

Erna Copier
20 February 2021

Eten was superlekker maar niet goed warm. Nog een paar minuutjes in magnetron gezet.

De Koning
20 February 2021

Supersnelle service en heerlijk gegeten!

S. Rottman
19 February 2021

Heerlijke maaltijd. Vlot bezorgd.

Jose
19 February 2021

Het eten was heerlijk alleen was het koud.

Esther Visser
18 February 2021

Een menu besteld met nasi kuning en rendang, ayam, sajoer boontjes, tempeh goreng en andere lekkernijen. Enak trùs! O-ver-heer-lijk dus! Levering ook mooi op tijd dus al met al een heel erg tevreden klant.

Hugo Vollebregt
18 February 2021

Het was super lekker...... tot de volgende keer

Thea
15 January 2021

👍lekker zoals altijd

Ouaalit
15 January 2021

Vorige bestelling was lekker. Maar de bestelling van gisteren. De vegatarische Javaanse roti had gewoon geen smaak en gemaakt met sperziebonen ipv kousenband. De goreng boontjes zijn gewoon niet geleverd. En bij het rijstmenu zaten ook Sperziebonen ipv kouseband. Erg jammer, want je besteld waar je trek in hebt! Maar je krijgt wat anders of het komt niet binnen.

Linda
13 January 2021

We hebben weer zitten smullen van de (vega) bami goreng rames jullie rendang is TE lekker!!

Simon
10 January 2021

Altijd op tijd , vriendelijke bezorging en weer heerlijk gegeten .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Elly Stadt
10 January 2021

Het eten was in één woord heerlijk. Alleen was het lauw toen het bezorgd werd en dat was jammer. Ik heb dit inmiddels doorgegeven

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carmen
10 January 2021
Rosa
9 January 2021

Elke keer weer genieten, heerlijk eten!

Amber
3 January 2020

Heerlijk, zoals altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mike
3 January 2020

Roti kip was eigenlijk roti met aardappel en groente. De kip was bijna niet te vinden. Smaak was wel goed.

Frank
2 January 2020

Zoals ik gewend ben van Ira Dewi; erg lekker.

MD
24 December 2020

Heerlijk van smaak, porties ruim voldoende, snel bezorgd

Mike
18 December 2020

Heerlijk eten. Fijn van smaak, vers. Heb al vaak bij Ira Dewi besteld en nooit tegengevallen. Lekker doen dus!

Frank
16 December 2020

Heerlijk

Pieter Kelatow
16 December 2020

Het was weer lekker! Echter had ik verwacht dat het in sambal was! En dat was niet zo, helaas!

Peter & Ulkje
15 December 2020

Heerlijk gegeten afgelopen zaterdag.

George
13 December 2020

Goede smaak, portie groot genoeg, mag misschien nog ietsje warmer. Milde variant gekozen, maar de pittigheid kwam pas achteraf. Toch volgende keer eens 2 pepertjes proberen.

De koning
12 December 2020

Heerlijk gegeten, snelle levering.

Lidy
11 December 2020
Pieter Kelatow
9 December 2020

Het heeft weer heerlijk gesmaakt!

Lex
3 December 2020

20 minuutjes later als gepland maar weer heerlijk gegeten.

F.Haakman
3 December 2020

Roti kip bevatte nauwelijks kip. Dat viel tegen. De smaak is goed en de rotipannekoek erg lekker.

Annette
30 November 2020

het was weer super

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Simon
29 November 2020

Elke keer weer een feestje al dat lekkere eten. Vandaag weer een rijsttafel gegeten heerlijk !!!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Addy
28 November 2020

Heerlijk eten en mooi op tijd

Linda
28 November 2020

Altijd goed en lekker.

Dieneke
28 November 2020

Zowel het eten als de service is voortreffelijk.

Rosa Stamato
28 November 2020

Heerlijk! Bestel hier elke keer weer, omdat het zo lekker is. Vooral de tempeh ketjap en tofu

BS
27 November 2020
Mevr. Jansen
27 November 2020

Bestelling klokslag op afgesproken tijd bezorgd. Ondanks dat ik aan de andere kant van Zaandam woon. De Nasi Goreng Rames en de Nasi Goreng Rames speciaal met apart erbij Balinese gehaktballetjes hebben we met smaak gegeten. Verrukkelijk!

Fatima
26 November 2020

Was super lekker Vriendelijk personeel Aanrader

Kelly
23 November 2020

De nasi en bami rames speciaal waren nu nog lekkerder dan anders! De rendang was heerlijk mals. Verheug me nu alweer op een volgende bestelling!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeroen
22 November 2020

Bezorging heeft wat lang geduurd z’n 1.5 uur De nasi was meer witte rijst helaas. De smaak van de bami was niet lekker en zijn twee baken weg gegooid.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annette
22 November 2020

als vanouds. heerlijk gegeten en prima service

Monique
22 November 2020

Wij hebben voor het eerst hier besteld en het was echt top! Heerlijk gegeten ( wij hadden 2 verschillende rijsttafels) en een heel vriendelijke bezorgster en precies op tijd ook. Echt een aanrader.

Simon
21 November 2020
Dick
21 November 2020

Twee rijsttafels besteld. De maaltijd kwam exact op de afgesproken tijd. En we hebben heerlijk gegeten. Een aanrader.

Dekker
20 November 2020

Helemaal top!

Antoinette
19 November 2020

Lekker gegeten, zeker voor herhaling vatbaar.

Sophia
16 November 2020

Prima eten en op afgesproken tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Flens
14 November 2020

Weer heerlijk gegeten! Lekkere Bami goreng rames speciaal en een heerlijk samengesteld menu!

Lidy
13 November 2020
Pieter Kelatow
12 November 2020

Het was weer lekker. De eigengemaakte sambal was superlekker! Echter ik had 3x empeng besteld, ik kreeg er maar twee.

Kenny
6 November 2020